بازگشت به بالای صفحه
FACEBOOK TWITTER RSS FEED JOIN US NEWSLETTER
print version increase font decrease font
تاریخ انتشار : چهارشنبه 11 تير 1393      13:35

گوشت قرمز مورد نیاز ماه مبارک رمضان تامین شده است

اقتصاد ایرانی: مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران ایران با اشاره به کاهش نرخ گوشت قرمز در ماه های اخیر گفت: در حال حاضر گوشت مورد نیاز ماه مبارک رمضان تامین است و کمبودی در این زمینه نداریم.

به گزارش ایرنا، سعید سلطانی سروستانی روز چهارشنبه افزود: هم اکنون قیمت متوسط کشوری هر کیلوگرم گاو نر زنده 9800 تومان و هر کیلوگرم لاشه گوساله 20 هزار تومان است.

وی اظهار داشت: همچنین قیمت متوسط کشوری هر کیلوگرم گوسفند زنده 10 هزار تومان و هر کیلوگرم لاشه گوسفندی بین 20 هزار و 500 تا 21 هزار تومان است و این در حالیست که سال گذشته نرخ هر کیلوگرم لاشه گاوی و گوسفندی حدود 22 تا 25 هزار تومان بوده است.

وی افزود: بالا بودن نرخ گوشت قرمز در بازار مصرف ارتباطی به تولید کنندگان این محصول ندارد، چرا که تفاوت قیمت فروش گوشت قرمز توسط تولید کنندگان و خرید مصرف کنندگان به دلیل حضور دلالان و واسطه گران است که بیش از 40 درصد این سود به جیب دلالان می رود.

مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران گفت: به طور حتم با حذف دلالان و ارایه مستقیم گوشت قرمز از تولید به مصرف قیمت این محصول در بازار نیز متعادل خواهد شد.

وی، دلیل عمده کاهش نرخ گوشت را افزایش تولید این محصول دانست و گفت: اقدامات اخیر دولت موجب شده از قاچاق دام زنده تا حدودی جلوگیری شود، چرا که این اقدام منجر به پرواربندی گوسفند در داخل کشور و فروش لاشه با وزن بالاتر شده که همین امر افزایش تولید را برای کشور به همراه داشته است.

سلطانی ادامه داد: این در حالیست که سال گذشته قرار بود 250 هزار تن گوشت قرمز از خارج وارد شود که با توجه به افزایش تولید گوشت در داخل فقط حدود 90 هزار تن آن وارد از واردات مابقی جلوگیری شد.

وی افزود: هم اکنون به دلیل کاهش رغبت خرید گوشت قرمز توسط مصرف کنندگان در بازار مصرف، دام پرواربندی شده روی دست تولید کنندگان مانده و دامپروران نیز همانند دامداران متضرر شده اند.

سلطانی تاکید کرد: هم اکنون تولید کنندگان شیر خام و گوشت قرمز به حمایت دولت نیاز دارند و در این راستا انتظار می رود تا ماده 33 قانون افزایش بهره وری اجرایی شود تا تولید برای تولید کنندگان این صنعت نیز صرفه اقتصادی داشته باشد.

هم اکنون یک میلیون تن گوشت قرمز در داخل کشور تولید می شود و کمتر از 10 درصد گوشت مورد نیاز از خارج تامین و وارد می شود.


آدرس ایمیل فرستنده : آدرس ایمیل گیرنده  :

نظرات کاربران
ارسال نظر
نام کاربر
ایمیل کاربر
شرح نظر
Copyright 2014, all right reserved | Developed by aca.ir