بازگشت به بالای صفحه
FACEBOOK TWITTER RSS FEED JOIN US NEWSLETTER
print version increase font decrease font
تاریخ انتشار : شنبه 22 تير 1392      18:59

مرغ ترکی سر سفره های افطار

در حالی گوشت مرغ ترکیه‌ای در نمایشگاه‌های ضیافت به روزه‌داران فروخته می‌شود که مرغداران تاکید دارند با توجه با بالا بودن تولید گوشت مرغ ایرانی قابلیت ذخیره‌سازی 80 هزار تن از این محصول وجود داشت و نیازی به واردات نیست.

گرچه دولت به مرغداران تعهد داده بود برای جبران هزینه های تولیدشان نهاده های ارزان در اختیار آنها قرار دهد اما نه این وعده دوام چندانی داشت و نه ذخیره سازی 80 هزار تنی گوشت مرغ مازاد به کار آمد؛ چراکه نمایشگاه های ضیافت به جای عرضه گوشت مرغ مازاد بر مصرف ماه های قبل، مرغ های ترکیه ای را می فروشند که به گفته مدیرعامل اتحادیه مرغداران هیچ ضرورتی برای واردات آن وجود نداشت.

حسین مقدم نیا در این باره به ایسنا گفت: در سال گذشته علی رغم بی مهری ها و مشکلات موجود، مرغداران به وعده خود که همان تولید یک میلیون و 800 هزار تنی گوشت مرغ بود عمل کردند و امسال نیز وضعیت به گونه ای است که علاوه بر تولید 150 هزار تنی گوشت مرغ در هر ماه از ابتدای فروردین تاکنون حدود 80 هزار تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف ذخیره شده است.

وی افزود: ذخیره سازی گوشت مرغ مازاد با هدف تنظیم بازار و برقراری تعادل بین تقاضا و عرضه انجام شد تا برای عرضه فراوارن در ماه رمضان به کار آید اما مرغ های ترکیه ای بدین منظور وارد شده و در نمایشگاه های ضیافت عرضه می شوند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: چرا به جای واردات گوشت مرغ، نهاده هایی که تشکل ها و اتحادیه های تولیدی بهای آن را پرداخت کرده بودند واردا نمی شود؟ و هنوز تکیلف شرکت های وارد کننده نهاده های تولید مشخص نشده است؟ از سوی دیگر این شرکت ها نمی دانند که نهاده های مورد نیاز را باید با چه نرخی وارد کنند و قیمت این محصول برای مرغداران باشد؟

مقدم نیا تاکید کرد: ذخیره سازی گوشت مرغ مازاد بر مصرف برای عرضه در ایامی همچون ماه رمضان با واردات و عرضه گوشت مرغ خارجی در تناقض است و باعث برهم خوردن نظم بازار می شود.


آدرس ایمیل فرستنده : آدرس ایمیل گیرنده  :

نظرات کاربران
ارسال نظر
نام کاربر
ایمیل کاربر
شرح نظر
Copyright 2014, all right reserved | Developed by aca.ir