بازگشت به بالای صفحه
FACEBOOK TWITTER RSS FEED JOIN US NEWSLETTER
print version increase font decrease font
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 مهر 1392      11:59

رنگ‌آمیزی نارنگی‌ برای عرضه پیش از موعد

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران گفت: باغداران حدود یک ماه قبل از تغییر رنگ میوه‌ها و در صورتی که قند میوه کامل و طعم آن بازار پسند باشد بخشی از محصول را برداشت می‌کنند و با عملیات سبززدایی با گاز اتیلن میوه را به رنگ‌ می‌آورند که البته این اقدام ارزش غذایی میوه مرکبات را تغییر نمی‌دهد.

محمدتقی شکوهی اظهار کرد: عملیات سبز زدایی با گاز اتیلن، صرفا با تجزیه رنگدانه های سبز کلروفیل در پوست میوه، رنگ آن را به نارنجی یا زرد تغییر می دهد و طعم، مزه، اسید، قند و ویتامین ث و در مجموع ارزش غذایی میوه مرکبات را تغییر نمی دهد.

وی به حجم بالای تولید مرکبات در استان مازندران اشاره کرد و افزود: پیش بینی می شود امسال دو میلیون و 200 هزار تن مرکبات از باغات این استان برداشت شود.

به گزارش ایسنا، شکوهی با تاکید بر برداشت نارنگی بعد از حدود 10 درصد تغییر رنگ و برداشت پرتقال پس از 90 درصد تغییر رنگ میوه اظهارکرد: نگهداری میوه در انبار با رعایت اصول صحیح انبارداری و عرضه تدریجی به بازار تا ایام نوروز و حتی بعد از آن ضروری است.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران به باغداران توصیه کرد از آغاز مهر ماه برای نارنگی های اونشو و از اوایل آبان ماه برای پرتقال تامسون برنامه ریزی دقیق جهت بازاریابی اعمال کنند.


آدرس ایمیل فرستنده : آدرس ایمیل گیرنده  :

کلمات کلیدی : میوه
نظرات کاربران
ارسال نظر
نام کاربر
ایمیل کاربر
شرح نظر
Copyright 2014, all right reserved | Developed by aca.ir