بازگشت به بالای صفحه
FACEBOOK TWITTER RSS FEED JOIN US NEWSLETTER
print version increase font decrease font
تاریخ انتشار : جمعه 5 آبان 1391      14:47

ایران در سکوی سوم تولید خیار جهان

ایران با تولید سالانه بیش از دو میلیون تن خیار پس از چین و ترکیه در رتبه سوم تولید این محصول در جهان قرار دارد.

حدود چهار هزار هکتار گلخانه سبزی و صیفی در مناطق مختلف کشور از جمله جیرفت و کهنوج، اصفهان، تهران، یزد، سیستان و بلوچستان و سمنان وجود دارد و بیش از 652 هزار تن محصولات سبزی و صیفی از آنها برداشت می شود که خیار بالاترین میزان تولید محصولات گلخانه ای را به خود اختصاص داده است.
3420 هکتار از گلخانه های کشور تحت کشت خیار قرار دارد که عمدتا در ماه های آذر، دی، بهمن، اسفند، فروردین، اردیبهشت و خرداد به تولید می رسند.
تولید بهاره خیار در جیرفت و کهنوج، پلدختر، دره شهر، نهاوند، سرپل ذهاب، استان گلستان و تولیدات گلخانه ای است و در فصل تابستان نیز در اکثر مناطق کشورمان خیار کشت و تولید می شود.
عمده تولید پاییزه خیار مربوط به شهرستان های دزفول، چراغ آباد (استان فارس)، ورامین و تولیدات گلخانه ای است.
در فصل زمستان نیز این محصول در جیرفت و کهنوج، بندر عباس، دزفول و تولیدات گلخانه ای برداشت می شود.
طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران سال گذشته بیش از 188 هزار تن خیار و خیار ترشی تازه یا سرد کرده به ارزش بیش از 141 میلیون دلار به کشورهای عراق، روسیه، آذربایجان، افغانستان و امارات صادر شده است.
این محصول در زمینه های تولید بذر ارقام زراعی هیبرید، بسته بندی و توسعه ی صادرات جای سرمایه گذاری دارد.
کشورمان با داشتن رتبه پنجم تنوع اقلیمی در جهان تولیدکننده و صادرکننده بسیار متنوع انواع و اقسام سبزی و صیفی از قبیل خربزه، هندوانه، بادمجان، هویج، انواع کلم، انواع فلفل، کاهو، خیار، سیب زمینی، انواع سیر و سبزیجات است.


آدرس ایمیل فرستنده : آدرس ایمیل گیرنده  :

کلمات کلیدی : خیار - گلخانه - گلخانه ای
نظرات کاربران
ارسال نظر
نام کاربر
ایمیل کاربر
شرح نظر
Copyright 2014, all right reserved | Developed by aca.ir