بازگشت به بالای صفحه
FACEBOOK TWITTER RSS FEED JOIN US NEWSLETTER
print version increase font decrease font
تاریخ انتشار : شنبه 19 مرداد 1392      15:29

افزایش قیمت دل بعد از ماه رمضان

رییس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه از افزایش قیمت دل خام خبر داد.

مرتضی حسن خانی اظهار کرد: درحال حاضر قیمت دل خام به دلیل کشتار کم، واردات گوشت یخ زده و قاچاق دام به عراق و بحرین دچار افزایش قیمت شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر دل با سفیدی و چربی کیلویی 16 تا 20 هزار تومان خریداری می شود که این قیمت در صورت گوشت خالص و بدون چربی به کیلویی 27 تا 28 هزار تومان افزایش می یابد.

حسن خانی تاکید کرد: روز شنبه با پایان ماه مبارک رمضان صد درصد قیمت دل خام افزایش خواهد یافت.

رییس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه ادامه داد: واحدهای صنفی باید نرخ نامه مصوب اتحادیه را در مغازه نصب کنند که نرخ نامه فعلی بنا بر قیمت خرید گذشته است.

وی افزود: با افزایش قیمت مواد اولیه نرخ نامه جدید محاسبه و اعلام خواهد شد اما در حال حاضر هر سیخ دل، قلوه، جگر و خوئک گوسفندی با وزن 250 گرم 1500 تومان و هر سیخ گوساله با وزن مشابه 1200 تومان به فروش می رسد.

حسن خانی به ایسنا گفت: هر سیخ جوجه با وزن 120 گرم و 150 گرم به مبلغ 3000 تومان به فروش می رسد.


آدرس ایمیل فرستنده : آدرس ایمیل گیرنده  :

کلمات کلیدی : قیمت - دل
نظرات کاربران
ارسال نظر
نام کاربر
ایمیل کاربر
شرح نظر
Copyright 2014, all right reserved | Developed by aca.ir